Romania este gazda Congresului Mondial IASGO 2013

09 Iunie 2013
 

 După succesul înregistrat la cel de-al 17-lea Congres Mondial IASGO din anul 2007, România este din nou gazda acestei prestigioase manifestări ştiințifice internaţionale, care va avea loc în perioada 18-21 septembrie, la Palatul Parlamentului, Bucureşti.

Acest eveniment emblemă reuneşte profesionişti de top ai medicinei mondiale din domeniile chirurgiei, gastroenterologiei şi oncologiei, care vor susţine zilnic conferinţe, workshopuri, demonstraţii live, prezentări de cazuri clinice şi dezbateri, cu scopul declarat de a contribui şi de a adăuga noi valenţe domeniilor în care activează, înlesnind în mod cert o serie de succese notabile în folosul pacienţilor.

Congresul Mondial IASGO 2013 atinge un grad considerabil de profesionalism, atât la capitolul structurii complexe, cât şi la cel al spectrului consistent al temelor incluse în repertoriul ştiinţific: Chirurgia tractului gastrointestinal superior, Chirurgie colo-rectală, Chirurgie hepatică, Chirurgia căilor biliare extrahepatice, Chirurgie pancreatică, Radiologie intervenţională, Radioterapie, Chirurgie laparoscopică şi endoscopică, Inovaţie & tehnologie avansată, Chirurgie robotică, Abordări multidisciplinare, Oncologie etc.

Evenimentul reprezintă o forţă motrice şi pentru formarea profesională a tinerilor specialişti, sens în care, cu această ocazie, va fi prezentat și noul program al Burselor de Călătorii, program competitiv care acordă premii tinerilor chirurgi ale căror rezumate, bazate pe prezentări video sau comunicări orale ale studiilor clinice, au fost validate și notate cu calificative de excepție.

“Întâlnirea de la București va fi un moment de referință în istoria Asociației noastre deoarece Domnul Profesor Irinel Popescu are determinarea, experiența și voința necesară pentru a face posibilă organizarea unui eveniment memorabil. Toate noutăţile din domeniul Chirurgiei Oncologice, Endoscopiei, Chirurgiei Minim Invazive, Chirurgiei Laparoscopice și Chirurgiei Robotice, vor fi prezentate, evaluate și dezbătute în cadrul evenimentului. Vor fi introduse sesiuni speciale privind cazurile clinice dificile întâlnite, urmate de discuții interactive între prezentatorii lucrărilor, moderatorii sesiunii și public”, a declarat Domnul Profesor Masatoshi Makuuchi, Președintele IASGO.

Aspectul multidisciplinar, programul variat şi dens racordat la realitățile și evoluțiile internaționale, participarea celor mai străluciţi specialişti ai lumii, sunt vectori care transformă Congresul Mondial IASGO 2013 într-o declaraţie de profesionalism ştiinţific la superlativ.


Acreditarea jurnaliștilor

Pentru a fi permanent la curent cu cele mai noi informații privind Congresul Mondial IASGO 2013, jurnaliștii sunt invitați să completeze Formularul de acreditare pus la dispoziție în format .pdf pe site-ul evenimentului (secțiunea Birou Presă).

După primirea Formularului de acreditare completat, semnat și ștampilat la numărul de fax 021-212-27-02 sau e-mail media@iasgo2013romania.org, veți fi contactați pentru confirmarea acreditării Dumneavoastră.

Vă invităm să vizitaţi website-ul oficial al Congresului www.iasgo2013romania.org

Contact presă: Andreea Grigoroşcuţă, media@iasgo2013romania.org, 0722 329 183

 
Clasificare stire: Diverse
Vezi stiri din categoria: Diverse
Vezi articole din categoria: Diverse
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.