Romania nu e singura tara cu probleme in aprovizionarea cu citostatice

12 Iulie 2012
 

Tara noastra nu este singura care se confrunta cu probleme in ceea ce priveste aprovizionarea cu citostatice. Alaturi de noi, si Polonia si Bulgaria cauta solutii pentru asigurarea continuitatii in aprovizionarea cu medicamente, in special oncologice. Asta pentru ca medicamentele respective fie nu se mai produc, fie aprovizionarea lor se face cu disfunctionalitati deoarece nu mai exista un interes comercial din partea producatorilor sau distribuitorilor.

“In toate tarile exista disfunctionalitati privind aprovizionarea cu medicamente, generate de cauze diferite, in special de lipsa materiei prime care este asigurata de tari ca India sau China. Am convenit sa ne unim eforturile si, impreuna, sa facem demersuri pe langa producatorii de medicamente pentru rezolvarea situatiei”, a declarat dr. Vasile Cepoi, ministrul Sanatatii.  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.