S-a lansat un generic pentru tratamentul epilepsiei

05 Februarie 2012
 

Compania Actavis a lansat pe piata din Romania Levetiracetam Actavis (substanta activa – levetiracetam), pentru tratamentul epilepsiei.Acesta este un generic, medicament compensat integral de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si aflat pe lista C1 de compensare. Antiepilepticul modern face parte din a doua generatie, oferind avantajul eficientei si al tolerabilitatii superioare antiepilepticelor de prima generatie.

Levetiracetam Actavis este indicat ca monoterapie sau ca terapie adjuvanta a crizelor convulsive partiale cu sau fara generalizare secundara si ca terapie adjuvanta in cazul crizelor mioclonice la pacientii cu epilepsie mioclonica juvenila si al crizelor tonico-clonice primar generalizate, la pacientii cu epilepsie generalizata idiopatica.

Potrivit unui comunicat remis de compania Acatavis, levetiracetamul a fost putin utilizat, din cauza pretului mare al variantei originale. Dar genericul va dinamiza semnificativ utilizarea acestei molecule, aducand beneficii semnificative pacientilor si autoritatilor.  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.