S-a reluat distributia a trei solutii pentru dializa peritoneala

19 Ianuarie 2012
 

S-a reluat fabricarea si distributia solutiilor pentru dializa peritoneala Dianeal, Extraneal si Nutrineal. Produsele sunt realizate in Castlebar, Irlanda, ele fiind retrase din cauza riscului crescut de peritonita aseptica.

Distributia va fi astfel realuata, in acord cu Agentia Europeana a Medicamentelor (European Medicines Agency = EMA) si Comitetul pentru Medicamente de Uz Uman (Committee for Medicinal Products for Human Use = CHMP) din aceasta luna.

Colegiul Farmacistilor anunta medicii romani ca:

in vederea depistarii oricarui simptom care ar putea sugera aparitia peritonitei aseptice (de exemplu, lichid de drenaj tulbure observat in punga de drenaj la finalul dializei, durere abdominala, greata, vomismente sau febra) asociate cu Dianeal, Extraneal si Nutrineal, trebuie continuata monitorizarea pacientilor dializati precum si raportarea oricaror cazuri suspectate, cu includerea numarului de serie a produsului utilizat (a se vedea sectiunea „Apel la raportare” de mai jos)  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.