Salarii de 3000 de dolari pe luna la cel mai mare spital din Israel

22 Noiembrie 2012
 

Salariul medicilor rezidenti care vor fi selectati pentru bursele de trei ani in centrul universitar Sheba Hospital din Israel vor fi de aproximativ 3.000 de dolari. Daca termenul initial pentru depunerea dosarelor era 22 noiembrie, organizatorii au decis sa-l prelungeasca pana pe 27 noiembrie, ca urmare a solicitarilor venite de la medicii interesati sa aplice pentru programul de burse.


Programul SHI Training Fellowship a demarat pe 18 octombie si este destinat exclusiv rezidentilor in neonatologie, anestezie sau patologie. Acestia sunt nevoiti sa depuna un dosar din care sa reiasa performantele academice, leadership-ul si dorinta de dezvoltare profesionala, sa vorbeasca si sa scrie fluent in limba engleza.


Stagiul petrecut in Israel, luat in considerare la finalizarea rezidentiatului


In plus, este necesara depunerea unei scrisori de recomandare din partea coordonatorului stagiilor de rezidentiatului (prof.dr.), precum si a unui eseu pe tema: „Medicina, o viata pentru o cariera provocatoare si merituoasa”. Potrivit unui comunicat de presa, stagiul petrecut in Israel va fi luat in considerare la finalizarea rezidentiatului.


"Pentru medicii rezidenti in specialitatile neonatologie, anestezie/terapie intensiva si patologie, aceasta este o oportunitate unica in viata: nu numai ca veti lucra in probabil cel mai bun spital din lume, dar veti fi si platiti corespunzator ", a declarat Eli Davidai, antreprenorul care controleaza compania care sponsorizeaza programul de internship. "Acesta este demersul meu personal de a contribui la dezvoltarea societatii intr-unul dintre cele mai importante aspecte: asistenta medicala. Cred cu tarie ca oamenii care dispun de resursele financiare necesare trebuie sa ia initiativa, in loc sa astepte ajutor de la autoritati", a continuat Davidai.


Punctajul final, obtinut in baza unui algoritm de calcul stabilit de juriu


In urma preselectiei, vor fi alesi sase candidati pentru fiecare specialitate in parte. Acestia se vor intalni cu comisia de jurizare in cadrul unor interviuri individuale. Dupa finalizarea acestora, vor fi selectati cate doi candidati pe fiecare specialitate - ATI, neonatologie si patologie - ca beneficiari ai burselor. Candidatii selectati vor avea obligatia sa prezinte o serie de documente suplimentare in conformitate cu legislatia in vigoare din cele doua tari si cu cerintele organizatorului.


Organizatorii precizeaza ca 50% din punctajul obtinut la interviurile de selectie va fi acordat (fiecarui candidat preselectat) de catre prof. dr. Adler Yehuda, Chaim Sheba Medical Center, in calitate de Co-Presedinte al comisiei de jurizare.


Din juriu fac parte prof. dr. Jehuda Adler, director Chaim Sheba Medical Center din Israel, General (r) prof. dr. Dan Manastireanu, prof. dr. Maria Sajin, prof. dr. Coriolan Ulmeanu si prof. dr. Dorel Sandesc, Stefan Bogdan, Eli Davidai, presedintele Wizrom Software si Loredana Visa, manager V+O Communication.  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Spitale
Vezi stiri din categoria: Spitale
Vezi articole din categoria: Spitale
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.