Sanofi lanseaza Facultatea de Excelenta in Insulinoterapie

19 Aprilie 2012
 

Sanofi lanseaza Facultatea de Excelenta in Insulinoterapie, un program complex de cursuri de educatie si perfectionare adresat atat personalului medical, cat si pacientilor cu diabet.

Proiectele educationale desfasurate sub egida Facultatii de Excelenta in Insulinoterapie vor fi dedicate medicilor, asistentelor medicale, pacientilor si publicului larg, fiind dezvoltate in colaborare permanenta cu societatile medicale de profil.

Pana la sfarsitul anului, peste 400 de medici, 300 de asistente-educator si mii de pacienti vor beneficia de proiectele educative dedicate.

Compania Sanofi lanseaza „Facultatea de Excelenta in Insulinoterapie” (FITS), un program educational unic, dezvoltat la nivel national, in parteneriat cu societatile medicale de profil. Prin acest program, compania va continua derularea si dezvoltarea de activitati educative dedicate medicilor (specialisti si rezidenti), asistentelor medicale, pacientilor si publicului larg.

Se estimeaza ca in Romania aproximativ 800.000 de persoane sufera de diabet, dintre care circa 200.000 sunt pacienti aflati in tratament cu insulina. Terapia cu insulina este considerata cea mai complexa forma de tratament din patologia umana. Ea presupune o participare interactiva medic-asistent educator-pacient si familia acestuia.  citeste mai mult...

Sursa Sfatul medicului

 
Clasificare stire: Companii medicale
Vezi stiri din categoria: Companii medicale
Vezi articole din categoria: Companii medicale
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.