Sapte din zece femei si unul din patru barbati mimeaza orgasmul. Cum recunosti semnele

27 Februarie 2011
 

70% dintre femei şi 25% dintre bărbaţi mimează orgasmul, potrivit statisticilor de specialitate. Specialiştii în sexologie spun că orgasmul se manifestă diferit la ambele sexe. În funcţie de stare, partenerii pot avea un orgasm intens, superficial, profund, de durată mai lungă sau mai scurtă. Nu există o regulă. Cum poţi recunoaşte un orgasm autentic.

"Orgasmul feminin poate fi declanşat spontan în momentul orgasmului masculin, însă adesea cele două fenomene nu coincid. Atingerea orgasmului de către femeie este puternic influenţată de capacitatea acesteia de a se <<lăsa dusă>> spre plăcere, de a se abandona voluptăţii, să răspundă bărbatului în mişcări, dându-i de înţeles, verbal sau non-verbal, că actul sexual îi produce plăcere. Tendinţa unora dintre femei de a <<forţa în permanenţă>> obţinerea orgasmului, riscă de cele mai multe ori să le inhibe psiho-sexual. Nu durata penetrarii îi permite femeii să ajungă la orgasm", a declarat p

entru gândul psihologul Jeni Chiriac, membru al Asociaţiei pentru Medicina Sexualităţii din România. citeste mai mult...

Sursa Gandul

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.