Sarcina sanatoasa, copil sanatos. Dileme vechi - raspunsuri noi

21 Martie 2012
 

Prof. Kevin Spencer- Fetal Medicine Foundation participa la seminarul "Sarcina sanatoasa, copil sanatos. Dileme vechi – raspunsuri noi" in perioada 23-24 martie la hotelul Vega din Mamaia, Constanta. De asemenea, Prof Kevin Spencer este Director al Serviciului de Screening Prenatal de la Harold Wood Hospital, Romford, Essex, UK.

Evenimentul este organizat de Euromaterna, cel mai modern spital privat de obstetrica – ginecologie din Constanta in parteneriat cu Universitatea Ovidius – Facultatea de Medicina si Colegiul Medicilor Constanta.

Prin aceasta manifestare stiintifica, Euromaterna isi doreste sa promoveze in mediul medical constantean si nu numai, standardele si recomandarile Fetal Medicine Foundation (FMF) in ceea ce priveste screeningul de anomalii fetale pentru primul trimestru de sarcina. FMF este recunoscuta in intreaga lume pentru calitatea si certificarea stiintifica a standardelor sale.

Spitalul Euromaterna intelege importanta majora a screeningului de prim trimestru si de aceea va utiliza in cadrul Centrului de diagnostic antenatal BRAHMS KRYPTOR Compact Plus. Acesta reprezinta standardul de aur pentru screeningul biochimic de prim trimestru si indeplineste cu succes criteriile de inalta calitate stiintifica cerute de FMF (Fetal Medicine Foundation).

Screeningul biochimic prenatal din ser matern este o metodã non-invazivã iar obiectivul acestui test este de a detecta sarcinile cu risc crescut pentru cele mai comune anomalii cromozomiale (sindromul Down, trisomie 18 etc) ºi de asemenea de a reduce proporþia femeilor care ar fi trebuit sã se supuna unor metode invazive de diagnostic. Acest test se adreseaza fiecãrei femei însãrcinate. Se bazeazã pe mãsurarea ºi cuantificarea unor markeri biochimici produºi de cãtre fetus sau placentã ºi care trec în sângele matern.

Viitoarele mame pot afla, astfel, inca din primele saptamani de viata ale fatului daca acesta prezinta risc cresut de anomalii, malformatii fetale si pot apela in consecinta la diferite posibilitati terapeutice.

Pentru mamicile din Constanta si Bucuresti, si nu numai, metoda Gold Standard - Kryptor Compact Plus este folosita la Euromaterna si in centrele medicale private MedLife si Matei Basarab, ambele din Bucuresti, unde pot beneficia de testul combinat, la recomandarea medicului sau din proprie initiativa.

Importatorul Kryptor Compact Plus este HK&ZY Best Pharma Distribution SRL, o companie romaneasca, cu capital integral privat.

Firma ofera echipamente, dispozitive medicale, precum si alte produse farmaceutice necesare dotarii si functionarii in bune conditii a cabinetelor medicale, policlinici si spitale avand urmatoarele specializari medicale: Obstetrica-Ginecologie, Urgente, Chirurgie (transplant hepatic) Hematologie (hemofilie), Boli infectioase (Hepatect).

www.bphd.ro 

 
Clasificare stire: Sarcina
Vezi stiri din categoria: Sarcina
Vezi articole din categoria: Sarcina
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.