Sase mituri despre orgasm

05 August 2011
 

Despre orgasm se spun multe, inclusiv că femeile au mai multă nevoie pentru a-l atinge. Iată ce este adevărat şi ce este fals în legătură cu orgasmul!

«În timpul unui act sexual, femeia poate avea mai multe orgasme»

ADEVĂRAT. Cinci până la 10 la sută din femei trăiesc orgasm multiplu în timpul aceluiaşi contact sexual. Bărbatul ajunge cel mai des la orgasm în timpul ejaculării. Cu toate acestea, şi bărbaţii pot avea orgasme în absenţa ejaculării, prin controlarea muşchilor pubococigieni, un grup de muşchi pelvieni.

«Penetrarea adâncă asigură orgasmul»

FALS. Cele mai multe femei obţin orgasmul mai ales prin stimulare clitoridiană. De asemenea, în cazul în care punctul G se află la trei centimetri de intrarea în vagin, penetrarea adâncă nu înseamnă neapărat atingerea orgasmului. citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Sex
Vezi stiri din categoria: Sex
Vezi articole din categoria: Sex
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.