Scapa de riduri si cearcane cu plasturi

17 Aprilie 2011
 

Ochii reprezintă una din părţile cele mai vulnerabile ale corpului. Semnele îmbătrânirii , oboseala accentuată, toate îşi fac simţită prezenţa în mod vădit în zona ochilor.

Dr. Mirela Miertoiu, medic medicină generală şi estetică, doctorand în Ştiinţe Medicale Dermatologice, recomandă plasturii transdermici microelectronici pentru atenuarea ridurilor.

"Aceşti plasturi sunt rezultatul combinaţiei dintre un plasture transdermic şi un microcircuit aflat în interiorul plasturelui. Acest microcircuit funcţioneaza cu o baterie ce produce un curent continuu la o intensitate absolut inofensiva pentu piele. Optimizarea proprietăţilor plasturilor transdermici se realizează prin iontoforeză (curentul electric determină repulsia sarcinilor de acelaşi semn). Plasturele se activează automat când e aplicat pe piele, iar rezultatele sunt vizibile dupa 4 şedinţe" spune Mirela.


  citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Frumusete
Vezi stiri din categoria: Frumusete
Vezi articole din categoria: Frumusete
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.