Scapa de transpiratie cu suc de rosii

03 Mai 2012
 

Când transpirăm, eliminăm o mare parte din toxinele acumulate în organism, acesta fiind un fenomen normal, care permite reglarea temperaturii corpului. Dacă transpiraţia este abundentă şi urât mirositoare, este foarte neplăcut atât pentru tine, cât şi pentru cei cu care intri în contact. Liliana Simidon, specialistul Libertăţii, îţi spune ce remedii te pot ajuta să rezolvi problema.

Atunci când transpiraţia devine excesivă (hiperhidroză), aceasta se transformă în- tr-o sursă de complexe şi într-un adevărat handicap social. Câteva din cauzele transpiraţiei în exces sunt: emoţii greu de stăpânit, dereglări funcţionale ale organelor interne, hipertiroidie, boli de plămâni, cardiopatii, dar şi transpiraţii nocturne. Unele persoane transpiră pe toată suprafaţa corpului, pe când alţii doar în palme, la subraţ, pe faţă şi pe picioare. Transpiraţia e alcătuită din 99% apă şi 1% sare, ea neavând miros în sine. Dar bacteriile care trăiesc pe suprafaţa pielii conferă acesteia un miros neplăcut.  citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Remedii naturiste
Vezi stiri din categoria: Remedii naturiste
Vezi articole din categoria: Remedii naturiste
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.