Schema de detoxifiere si slabire

26 Mai 2009
 

Studiul amănunţit al preparatelor gemoterapice duce la identificarea posibilităţilor de utilizare a multora dintre ele în diferite circumstanţe importante pentru organism. În perioada primăverii, mai ales către sfârşitul acestui anotimp, multe persoane se plâng de dificultăţile curelor de slăbire (mult încetinite de perioada Sarbătorilor de Paşti, în care excesul alimentar a reprezentat regula). Dar în acelaşi timp, multe persoane supuse stresului vieţii zilnice, mai ales în marile oraşe, s-au confruntat cu diferite manifestări ale sindromului dismetabolic: creşterea colesterolului şi a trigliceridelor, creşterea acidului uric şi/sau a ureei, creşterea uşoară a glicemiei etc. Practic, toate metabolismele importante ale organismului prezintă disfuncţii, în mare parte determinate de dificultăţile de eliminare a produşilor de metabolism.

Creşterea ponderală moderată, care apare iarna la multe persoane (între 3-5 kg pe anotimpul rece) este de cele mai multe ori combinată cu această reacţie dismetabolică de retenţie a produşilor tip toxic ai organismului.

Studiind câteva dintre produsele gemoterapice mult utilizate de către medicii naturişti, am găsit o combinaţie foarte utilă atât pentru drenajul metabolic, cât şi pentru scăderea în greutate.

Combinaţia este reprezentată de combinaţia Extract de muguri de Porumbar- Prunus spinosa MG=D1, 2 ml în apă, dimineaţa, zilnic, împreună cu Extract de mlădiţe de Măslin- Olea europaea MG=D1, 2 ml în apă, seara, zilnic, 2-3 luni în intervalul aprilie – iunie sau mai – iulie.citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Slabit
Vezi stiri din categoria: Slabit
Vezi articole din categoria: Slabit
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.