Scheme de stimulare a imunitatii

08 Octombrie 2009
 

Formele clinice de infecţii virale ale tractului respirator superior şi inferior depind de agresivitatea virusurilor precum şi de imunitatea fiecărui individ în parte. Formele de boală virală sunt de obicei uşoare dar pot evolua mai grav determinând scoaterea temporară a pacientului din colectivitate. Colectivitatea în sine reprezintă un mediu propice pentru circulaţia virusurilor. Dacă adăugăm şi modificările de temperatură apărute în această perioadă cresc şansele de îmbolnăvire.

Stimularea imunitară în prag de toamnă face parte din profilaxia primară a bolilor specifice sezonului rece. Aceasta nu înseamnă neapărat că nu ne vom îmbolnăvi deloc dar episoadele bolii vor fi mai rare şi se vor depăşi mai uşor (cu scheme de tratament gemoterapic, fitoterapic sau homeopatic). Suprainfecţiile bacteriene vor avea incidenţă mai scăzută şi astfel vom utiliza ca tratament mai puţine antibiotice.

  citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Gemoterapie
Vezi stiri din categoria: Gemoterapie
Vezi articole din categoria: Gemoterapie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.