Se anunta deficit in furnizarea medicamentului Mircera

01 Februarie 2012
 

Din acest an, va exista un deficit de aprovizionare si furnizare a medicamentului Mircera, indicat in tratamentul anemiei simptomatice asociate insuficientei renale cronice (IRC). Asta din cauza anumitor probleme de fabricatie la locul responsabil de fabricatia reactivului PEG (esterul succinimidilic al acidului polietilenglicol bis-butanoic), component utilizat la fabricarea medicamentului in cauza.

Anuntul vine din partea companiei producatoare Roche prin intermediul Agentiei Europene a Medicamentului (EMA) si a Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale (ANMDM).

Deficitul de furnizare a medicamentului Mircera este anticipat incepand cu data de 18 iunie 2012. In aceste conditii, medicii sunt rugati sa-si transfere pacientii tratati in prezent cu medicamentul in cauza, pe oricare alt factor de stimulare a eritropoiezei (FSE) si sa nu initieze tratament cu Mircera la pacientii noi.  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.