Servicii medicale la standarde europene oferite de Spitalul Premiere din Timisoara

18 Martie 2014
 

Spitalul Première pune la dispoziţia pacienţilor o echipă medicală de primă clasă, dedicată activităţii sale. Personalul medical formează un tot unitar care lucrează în beneficiul fiecărei persoane care apelează la serviciile de calitate ale spitalului.


Medicii primari şi specialişti sunt pasionaţi de munca pe care o depun pentru ca în fiecare zi să poată oferi siguranţă, sănătate şi speranţă viitoarelor sau actualelor mămici, iar asistentele medicale vin în întampinarea oricărei probleme sau nelămuriri pe care o are pacienta.


Spitalul Première oferă pacientelor sale condiţii de spitalizare, aparatură medicală şi servicii care se ridică la cele mai înalte standarde europene.


Serviciile oferite de Spitalul Première înglobează următoarele specializări: obstetrică, ginecologie, neonatologie, medicina fetală, A.T.I., chirurgie generală şi ortopedică şi urologie.


Pentru internare sunt puse la dispoziţie saloane single sau double, dotate cu un mobilier modern, TV LCD, aer condiţionat, grup sanitar propriu şi serviciu de “Nurse call”.


Aparatura medicală cu care se realizează investigaţiile şi intervenţiile chirurgicale este modernă, iar mijloacele de tratament folosite sunt cele mai avansate.


Secţia de neonatologie beneficiază de o dotare completă şi performantă, atat pentru copiii eutrofici cât mai ales pentru asistenţă medicală de urgenţă (incubatoare, ventilatoare, etc.) necesară copiilor prematuri sau cu diverse afecţiuni.


Un cuvânt cheie în activitatea acestui spital este progresul. Pasiunea pentru medicină naşte dorinţa pentru progres, un concept esenţial în zilele noastre, mai ales în domeniul obstetricii. Ca o dovadă, s-a anunţat de curând cel mai nou parteneriat semnat de Spitalul Première şi Stem Cells Bank prin care se oferă părinţilor servicii şi informaţii referitoare la biotehnologia de ultima oră folosită în stocarea de celule stem. În cadrul spitalului profesioniştii furnizează informaţii suplimentare pentru persoanele interesate.


Dovada pentru importanţa progresului în activitatea spitalului nu se încheie aici. În incinta spitalului s-a născut un copil perfect sănătos în urma efectuării unei intervenții intrauterine. Fătul suferea de hidrotorax (colectare de lichid în cavitatea pleurală), șansele lui de supraviețuire fiind reduse. Cu ajutorul profesioniștilor din cadrul Spitalului Première, familia a primit o nesperată şansă, acolo unde medicina din România părea să nu aibă nici o soluţie.


Spitalul Première funcţionează non-stop oferind servicii în regim de urgenţă prin intermediul liniei de gardă. Pacienţii pot apela la această linie pentru problemele din sfera obstetricii, ginecologiei, A.T.I. şi neonatologiei.


Întreaga echipă a Spitalului Première stă la dispoziţia oricărei persoane care doreşte să apeleze la servicii medicale la standarde europene, la orice oră din zi sau din noapte.

 

 
Clasificare stire: Spitale
Vezi stiri din categoria: Spitale
Vezi articole din categoria: Spitale
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.