Simulare admitere Medicina Bucuresti: punctajul maxim obtinut a fost de 94 puncte

27 Mai 2013
 

 La simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, ce a avut loc pe 25 mai, cel mai mare punctaj obtinut a fost de 94 de puncte si 563 de candidati au obtinut peste 50 de puncte.


Examenul de simulare s-a desfasurat incepand cu ora 9:30, in salile Facultatii de Medicina (Bd. Eroii Sanitari nr. 8, Bucuresti), ale Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (langa Facultatea de Medicina) si la Facultatea de Drept (Bd. M. Kogalniceanu, 36-46, Bucuresti). Potrivit organizatorilor nu au fost incidente.


Tot sambata, 25 mai, a avut loc si examenul de simulare a admiterii la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” la care au participat peste 300 de candidati. .


Examenul a inclus doua discipline si anume biologie obligatoriu si, la alegere, fizica sau chimie. Cel mai mare punctaj obtinut a fost de 97 de puncte.


Examenul de simulare reprezinta o buna oportunitate pentru ca absolventii de liceu sa afle care sunt sansele lor de a fi admisi la prestigioasa Universitate de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, dar si pentru a-si imbunatati cunostintele in urma rezultatelor acestei simulari.


Examenul de admitere se va desfasura pe 24 iulie 2013. citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Institutii medicale
Vezi stiri din categoria: Institutii medicale
Vezi articole din categoria: Institutii medicale
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.