SIUI - aplicabil in proportie de 80%

31 Decembrie 2004
 

Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) functioneaza si este aplicabil, in momentul de fata, in proportie de 80%. In plus, calitatea colectarii datelor nu corespunde in totalitate necesitatilor Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), a declarat seful institutiei in cadrul E-Health Congress 2010.

"Principalele cauze au fost determinate de prevederile legislative existente in momentul in care sistemul a fost implementat, de limitarile tehnologice, cat si de lipsa de dimensionare in baza unei viziuni realiste", a explicat dr. Nicolae Lucian Duta

Reamintim ca SIUI a fost implementat acum doi ani. "Nu pot sa va spun ca este un sistem perfect la aceasta ora deoarece are numeroase probleme, dar oricum este primul pas care s-a facut in informatizarea sistemului", a mai precizat seful CNAS. citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Diverse
Vezi stiri din categoria: Diverse
Vezi articole din categoria: Diverse
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.