Soarele si marea ne deterioreaza podoaba capilara

11 August 2011
 

În anotimpul cald, din cauza razelor ultraviolete, a apei sărate sau plină de clor, podoaba capilară îşi pierde din strălucire, devine fragilă şi ne putem trezi şi cu mătreaţă. Pentru a preveni acest lucru, trebuie să mâncăm sănătos, să evităm chimicalele pe păr şi să aplicăm măşti cu ulei de măsline.

Pentru o podoabă capilară sănătoasă, alimentaţia trebuie să cuprindă multe salate şi sucuri de legume şi fructe, brânzeturi cu un procentaj mai slab de grăsime, peşte şi carne slabă de pasăre (fără pieliţă).

Grâul şi orzul încolţite pot ajuta foarte mult un păr “în suferinţă”. Feriţi-vă de vopsitul excesiv, de fixativ, nu folosiţi băuturi carbogazoase ce conţin acid fosforic. Nu ţineţi părul strâns în aşa-zisa coadă de cal sau în codiţe mai mult de câteva ore. Feriţi-vă de razele puternice ale soarelui, de sărurile din apa mării, de clorul din piscinele publice.

Mai mult: Soarele şi marea ne deteriorează podoaba capilară - Sfaturi | Libertatea.ro

  citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Frumusete
Vezi stiri din categoria: Frumusete
Vezi articole din categoria: Frumusete
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.