Societatea Romana de Hipertensiune va provoaca la C.O.M.B.A.T.!

29 Octombrie 2012
 

Societatea Romana de Hipertensiune lanseaza Cursul NatiOnal de Management al Bolnavului hipertensiv – Actualitati in diagnostic si Tratament (COMBAT). Initiativa este dedicata informarii medicilor cu privire la cele mai noi date despre diagnosticarea si tratamentul corect al hipertensiunii arteriale.


Medici de familie, internisti, cardiologi, nefrologi, diabetologi, neurologi sunt asteptati sa ia parte la Cursul C.O.M.B.A.T, manifestare ce se va desfasura in mai multe orase din tara, dupa cum urmeaza:


Pitesti – 2 noiembrie 2012, Bucuresti - 18 ianuarie 2013, Craiova - 15 februarie 2013, Covasna - 22 februarie 2013, Bacau - 15 martie 2013, Baia Mare - 29 martie 2013, Timisoara - 31 mai 2013, Constanta - 7 iunie 2013.


Scopul cursului C.O.M.B.A.T este acela de a prezenta intr-un cadru interactiv, prin intermediul medicilor practicieni, o serie de cazuri clinice ilustrative, atat pentru monitorizarea corecta a tensiunii arteriale, cat si pentru diagnosticarea si tratarea complicatiilor acesteia.


Speakerii din cadrul manifestarilor vor face analiza studiilor de caz, pornind de la ghidurile actuale de practica medicala din hipertensiunea arteriala. Un alt obiectiv al cursului il reprezinta informarea cu privire la tehnicile de evaluare a pacientului hipertensiv (masurarea ambulatorie a tensiunii arteriale, determinarea microalbuminuriei si altele).


„Avand in vedere ca tematica hipertensiunii arteriale presupune o inter-relationare intre specialitati precum cardiologia, medicina interna, nefrologia, diabetologia, neurologia, medicina de familie, am considerat necesar pentru practica medicala a specialistilor din aceste domenii, initierea unui curs dinamic sustinut de medici experti in hipertensiune arteriala, cu prezentari de cazuri clinice si cu dezbaterea celor mai noi informatii despre hipertensiunea arteriala.”, a declarat prof. univ. dr. Maria Dorobantu, presedintele Societatii Romane de Hipertensiune.


Cursul C.O.M.B.A.T. este organizat Stiintific de Societatea Romana de Hipertensiune. Coordonator stiintific al manifestarilor este prof. univ. dr. Maria Dorobantu, presedintele Societatii Romane de Hipertensiune.  citeste mai mult...

Sursa Sfatul medicului

 
Clasificare stire: Institutii medicale
Vezi stiri din categoria: Institutii medicale
Vezi articole din categoria: Institutii medicale
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.