Specialistii americani in viata de cuplu dau sfaturi esentiale: Vrei o casnicie fericita? Fa sex de trei ori pe saptamana!

21 Octombrie 2011
 

Institutul Kinsey pentru Cercetări privind Sexul, Genul şi Reproducerea a făcut un studiu amplu pe cupluri căsătorite. În urma acestuia, a rezultat faptul că cele mai multe cupluri căsătorite fac sex de 5-6 ori pe lună. Acest lucru nu e nici pe de parte ideal, conform specialiştilor americani. Sfatul lor? Sex de trei ori pe săptămână.

O statistică realizată în ultimul an de Institutul american Kinsey a evidenţiat faptul că 3% dintre cuplurile căsătorite fac sex doar de 8 ori pe an, 45%, de 5-6 ori pe lună, iar 34%, de 2-3 ori pe săptămână.

Doar 4% au minimum 4 raporturi sexuale pe săptămână, fapt care, conform sexologilor, scade aproape la zero riscul de a divorţa. Desigur, frecvenţa variază, în funcţie de vârstă, astfel: cupluri între 18-29 de ani - o medie de 112 acte sexuale pe an, cupluri între 30-39 de ani - o medie de 86 de acte sexuale pe an, iar cupluri între 40-49 de ani - o medie de 69 de acte sexuale pe an. În mod firesc, oamenii s-au întrebat cum e mai bine pentru mariajul lor.


  citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.