Specialistii avertizeaza cu privire la administrarea laptelui de vaca bebelusilor

23 August 2009
 

Cu toate că foarte mulţi din cei care astăzi devin părinţi au fost alimentaţi cu lapte de vacă, studiile efectuate dealungul timpului au demonstrat că acesta nu este potrivit pentru alimentaţia celor mici. Cu toate acestea ne lovim mereu de sfaturile celor din jur: „Şi tu ai crescut cu lapte de vacă şi n-ai păţit nimic”. Dar de ce să rişti tocmai sănătatea copilului tău? Peste jumătate dintre copiii români cu vârsta de un an suferă de anemie legată de deficienţe nutriţionale, din cauza introducerii timpurii a laptelui de vacă în alimentaţia acestora. Aceste date sunt susţinute de preşedintelui Asociaţiei Române de Pediatrie, prof. dr. Dimitrie Dragomir. "Este recomandat ca laptele de vacă să fie introdus în alimentaţie după vârsta de trei ani. Riscurile suplimentare ce pot apărea din hrănirea copiilor sub un an cu lapte de vacă includ, printre altele, anumite afecţiuni renale şi anemii cu deficienţe de fier", a precizat dr. Dimitrie Dragomir.

  citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Sanatate
Vezi stiri din categoria: Sanatate
Vezi articole din categoria: Sanatate
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.