Spermatozoizii vor putea fi opriti cu telecomanda!

06 Martie 2008
 

Vasectomia ar putea deveni o operaţie de domeniul trecutului, în contextul inventării unui implant controlat prin telecomandă, care poate opri fluxul seminal. Dispozitivul, care arată precum o valvă, poate fi deschis şi închis prin apăsarea unui singur buton, urmând a fi folosit ca o formă de contracepţie masculină. Potrivit inventatorilor – cercetători de la Universitatea din Adelaide Australia – bărbaţii se vor putea asigura că fac sex fără riscul apariţiei unei sarcini prin îndreptarea telecomenzii spre testicule şi apăsarea butonului „off”. Dispozitivul este prezentat ca o alternativă mult mai bună la vasectomie, operaţie care în 50% dintre cazuri este ireversibilă. /Rompres/ 

 
Clasificare stire: Sarcina
Vezi stiri din categoria: Sarcina
Vezi articole din categoria: Sarcina
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.