Spitalele din judetul Botosani nu pot sa-si achite datoriile catre furnizorii de medicamente, din cauza intarzierii aprobarii bugetelor

12 Aprilie 2009
 

Pentru că sumele pe care le-au primit în primul trimestru de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) au fost sub nivelul cheltuielilor, unităţile spitaliceşti au înregistrat datorii foarte mari către furnizorii de medicamente şi alimente.

Spitalul de Psihiatrie a acumulat datorii de 1,8 milioane de lei, în condiţiile în care fondurile asigurate de CJAS au acoperit doar cheltuielile salariale şi cele de hrană. Directorul spitalului, Nicolae Vlad, susţine că pentru evitarea înrăutăţirii situaţiei financiare, CJAS trebuie să suplimenteze alocaţiile bugetare repartizate spitalului.

''Nu ne încadrăm în tariful de acum. Avem datorii, furnizorii îşi cer banii şi pe bună dreptate. Pe toţi îi ţinem cu plata la limita legalităţii, astfel încât să nu ne poată da în judecată'', a afirmat Vlad.citeste mai mult...

Sursa eMedic

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.