Sporturile de rezistenta previn depresiile

11 Iulie 2010
 

Sporturile de rezistenţă sunt un antidot împotriva depresiei, cu condiţia să fie practicate de una-trei ori pe săptămână.

Potrivit expertului german Dieter Breithecker de la asociaţia guvernamentală la Wiesbaden, care promovează exerciţiile fizice şi poziţia corectă, sporturile de rezistenţă fac să crească nivelul de serotonină din sânge.

Serotonina este hormonul care răspunde de starea de bine, de calm, de linişte din organismul nostru şi se găseşte mai ales în creier. Conform Agerpres, cercetările ştiinţifice au arătat că o lipsă de serotonină poate fi una din principalele cauze ale depresiei. Un nivel scăzut de serotonină înseamnă o stare depresivă, anxioasă, tulburări de somn. citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Fitness si sport
Vezi stiri din categoria: Fitness si sport
Vezi articole din categoria: Fitness si sport
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.