Stagiu Daoyin-Qigong

09 Octombrie 2012
 

Stagiul va avea loc in perioada 26 – 28 octombrie 2012, in Bucuresti, va fi sustinut de Razvan Damian (Da Ming), iar tema este: initiere in Daoyin-Qigong.


Fiind primul de acest gen, stagiul se adreseaza atat persoanelor care nu au mai avut contact cu aceasta disciplina, dar si celor care studiaza deja Daoyin-Qigong si vor sa isi clarifice sau sa aprofundeze aspectele de baza, esentiale in intelegerea corecta a Gimnasticii Traditionale Chineze pentru Sanatate - Daoyin.


Ideea, continutul si necesitate acestui stagiu au fost sugerate de Marele Maestru Zhang Guang De (care este in acelasi timp si Profesor la Universitatea de Educatie Fizica si Sport din Beijing) si de nepotul acestuia Profesorul Zhang Jian, in urma stagiilor din ultimii patru ani sustinute de acestia in Romania.


Asa cum profesorul Zhang Jian a spus la stagiul din septembrie sustinut la Bucuresti, "eficienta exercitiilor din sistemul Daoyin Yang Sheng Gong provine din respectarea a doua conditii: executia corecta a miscarilor si intelegerea teoriei din spatele acestora”.


Astfel vor fi prezentate principiile din Medicina Traditionala Chineza (MTC), modul de aplicarea a acestora in miscari si simultan se vor invata si exersa miscarile de baza, esentiale din Daoyin-Qigong, care reprezinta adevarate “caramizi” din care sunt cladite toate celelalte secvente.


Perioada: 26 - 28 octombrie (vineri, sambata si duminica)


Program:


vineri 19:00 - 21:00

sambata 15:00 - 18:00

duminica 9:00 - 12:00 si 15:00 - 18:00

Locatia: sediul Academiei Artasia

Str. Negru Voda, nr. 4, bl. C3A, sc. 3, et 2, ap. 41, Bucuresti (langa Institutul Bancar Roman)

Locurile sunt limitate! (maxim 12)


Pret: 250 Lei

(in acest pret este inclus un DVD si o brosura cu principalele exercitii ce vor fi invatate)


Data limita pentru achitarea taxei de participare este 22 octombrie 2012.


Persoanele care au participat deja la un alt stagiu de Daoyin (organizat de Academia Artasia) pot beneficia de o reducere de 50% daca recomanda acest stagiu unei alte persoane ce va plati pretul integral.


Modalitati de plata:

1. Transfer bancar:

Asociatia CS Taijidao, cod fiscal: 14867275

IBAN: RO16 BRDE 441S V422 4088 4410

Banca: BRD - Hurmuzachi

(mentionand numele persoanei participante si "stagiu 26 - 28 octombrie")

2. La unul din cursurile organizate de Academia Artasia

3. La sediul nostru din Piata Unirii: Str. Negru Voda, Nr. 4, Bl. C3A, Sc. 3, Et. 2, Ap.41, Bucuresti (langa Institutul Bancar Roman)

Achitarea taxei presupune inscrierea automata la stagiu, iar aceasta nu este returnabila.


Mai multe detalii si inscrieri:

Tel: 0720.722.153

E-mail: academy@artasia.ro

Web: www.artasia.ro

Facebook: Artasia - Academia de Arte Asiatice  citeste mai mult...

Sursa Sfatul medicului

 
Clasificare stire: Fitness si sport
Vezi stiri din categoria: Fitness si sport
Vezi articole din categoria: Fitness si sport
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.