Tehnici avansate de analiza homeopatica

10 August 2009
 

Tema stiintifica discutata la Conferinta Nationala de Homeopatie, organizata luna acesta la Cheile Rasnoavei a fost “Analiza homeopatica a cazurilor si tehnici avansate de analiza si repertorizare”.

Printre invitati s-au numarat conferentiarii Dr Gabriel Campuzano – Portugalia si Dr Stefan Kholrausch – Germania.

Temele prezentate s-au axat pe remedii minerale, vegetale si animale si au abordat tehnica de analiza si repertorizare dupa conceptia Dr Rajan Sankaran.

Prezentari de cazuri au fost sustinute atat de invitatii straini, cat si de cei romani: Dr Doina Pavlovschi, Dr Secil Omer, Dr Marius Radu, Dr Catalin Sararu, Dr Cati Floroiu.

  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Homeopatie
Vezi stiri din categoria: Homeopatie
Vezi articole din categoria: Homeopatie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.