Tehnici moderne pentru epilare

07 Februarie 2011
 

Laserul şi lumina intens pulsată permit îndepărtarea pe timp îndelungat a pilozităţii. Aplicate corect, în funcţie de fiecare zonă a corpului, aceste metode pot reduce pilozitatea cu până la 90 la sută.

Metodele de epilare cu laser sau cu lumină intens pulsată (fotoepilare) sunt eficiente în cazul firelor de păr groase şi negre. De aceea, la nivel inghinal, facial şi la nivelul axilelor tehnicile moderne de epilare înregistrează cele mai bune rezultate.

Firele de păr nu au acelaşi ritm de creştere şi nu sunt toate vizibile în acelaşi timp, prin urmare, este nevoie de mai multe şedinţe pentru a fi îndepărtate. Chiar dacă reducerea pilozităţii se observă de la prima şedinţă, sunt necesare în jur de patru şedinţe, la intervale de patru-şase săptămâni pentru ca părul nedorit să se rărească.

În cazul firelor groase şi puternic pigmentate, epilarea cu laser dă cele mai bune rezultate. Pigmentul din firul de păr, melanina, atrage lumina laserului, iar energia este transmisă prin tulpină spre rădăcină, unde se produce o implozie fototermică. În bulbul firului de păr se degajă brusc căldura generată de laser.


Acest lucru distruge rădăcina firului, fără să afecteze ţesutul învecinat. Dar tulpina părului rămâne intactă şi încastrată în piele. Ea se elimină cam după două săptămâni, o dată cu exfolierea celulelor moarte. Tehnica este ineficientă în cazul firelor albe, blonde şi roşcate. citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Frumusete
Vezi stiri din categoria: Frumusete
Vezi articole din categoria: Frumusete
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.