Thea chinensis - remediul homeopatic din ceai

25 Decembrie 2009
 

Thea chinensis este obţinut din planta Camelia chinensis, principala specie folosită pentru obţinerea celebrului ceai verde (cu diferite subspecii, arome şi variante). Ca toate remediile din substanţe mult folosite în civilizaţia vestică, are o acţiune preponderentă asupra sistemului nervos central. Ceaiul este consumat mult în Orient şi mai puţin în Occident, deşi sunt naţiuni, precum britanicii care l-au inclus în ritualul lor zilnic. Ceaiul conţine un alcaloid numit teină, considerat oarecum asemănător cu cofeina din cafea. Ambii alcaloizi au o acţiune de stimulare asupra sistemului nervos central şi mai ales asupra creierului. Persoanele care consumă cafea şi ceai pot îndura mai multă oboseală şi să facă mai multe activităţi, fără să trebuiască să mănânce mai mult sau să se odihnească.

Ambele substanţe „biciuiesc” organismul să folosească energia de rezervă, iar consumul îndelungat de ceai sau cafea duce la o epuizare a organismului.

  citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Homeopatie
Vezi stiri din categoria: Homeopatie
Vezi articole din categoria: Homeopatie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.