Tot mai multe romance aleg sa nasca acasa de teama spitalelor din Romania

27 Aprilie 2011
 

Peste 200 de femei aleg anual să nască acasă, de teama complicatiilor pe care le-ar putea suferi în spitalele din România. Dacă în tările vestice naşterile la domiciliu sunt obişnuite, la noi, legislaţia nu permite moaşelor să asiste o naştere acasă, la pacient, decât în condiţiile în care gravidei îi este imposibil să se deplaseze la spital.

Cotidianul România Liberă prezintă cazul unei familii care a optat pentru alternativa unei nasteri acasă, fără asistentă. Ana Măiţă, o tânără de 29 de ani, a vrut să nască natural, aşa că a decis să aducă pe lume doi copii, fără moaşă şi fără sprijin din partea vreunui spital, desi si-ar fi permis să meargă la orice clinică.

„Am vrut o naştere firească, cu travaliu fiziologic, cu posibilitatea ca Ionuţ să îmi stea alături, dar niciun spital nu a vrut să îmi accepte condiţiile, aşa că am decis să nasc neasistată. Nu a fost opţiunea cea mai bună pentru ca mi-aş fi dorit să am o moaşă lângă mine, dar pe mine mă interesa cum va fi tratat corpul şi copilul meu.(...)


  citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Sarcina
Vezi stiri din categoria: Sarcina
Vezi articole din categoria: Sarcina
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.