Tot mai multi tineri intretin raporturi sexuale fara mijloace de contraceptie

28 Septembrie 2011
 

Tot mai mulţi tineri din Occident întreţin raporturi sexuale fără să folosească mijloace de contracepţie, potrivit unui studiu desfăşurat în 29 de ţări. Bazându-se pe studiile precedente, ancheta arată că, între 2009 şi 2011, numărul tinerilor care au întreţinut raporturi sexuale fără mijloace contraceptive cu un nou partener a crescut cu 111% în Franţa (de la 19% la 40%), cu 39% în Statele Unite (de la 38% la 53%), cu 19% în Marea Britanie (de la 36% la 43%). În medie, 42% din tinerii europeni chestionaţi în 2011 au avut raporturi sexuale neprotejate cu un partener nou, faţă de 36% în 2010. În America Latină, tendinţa este inversă: 48% faţă de 56% cu un an înainte. Ţările din Africa n-au făcut obiectul acestei cercetări în 2010.

Numărul tinerilor care au avut relaţii sexuale neprotejate cu un partener nou depăşeşte 50% în Statele Unite, dar şi în China, Estonia, Coreea de Sud, Norvegia şi Thailanda.Rezultatele studiului arată că prea mulţi tineri n-au suficiente cunoştinţe despre sexualitate, nu îndrăznesc să solicite contraceptive sau să ceară partenerului să folosească mijloace de contracepţie drept protecţie împotriva unei sarcini nedorite sau a unei boli transmisibile pe cale sexuală, spune Jennifer Woodside de la Federaţia internaţională pentru planning familial. citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.