Tratament cu gemoterapice in rinofaringite recidivante

18 Noiembrie 2009
 

Mulţi copii, dar şi din ce în ce mai mulţi adulţi prezintă în ultimul timp tendinţa de a face frecvente episoade respiratorii în anotimpul rece. De cele mai multe ori simptomele sunt tip obstrucţie nazală, cu sau fără secreţii, însoţită de afecţiuni la nivelul faringelui şi/sau traheei, cu durere la deglutiţie, tuse, răguşeală şi eliminări de secreţii. Episoadele pot dura 10-14 zile, pot trece aparent pentru câteva săptămâni şi reapare, cu aceleaşi simptome sau eventual cu altele noi.

De cele mai multe ori, apărarea imunitară a mucoasei respiratorii nu reuşeşte să dea la o parte efectul negativ al atacului viral. Şi persistă în a produce secreţii şi/sau uscăciune locală, care la rândul lor favorizează noi atacuri virale.

Pentru întărirea imunităţii locale a mucoaselor respiratorii, pentru copiii, dar şi pentru adulţi propunem următoarea schemă de produse gemoterapice:

Extract de muguri de Mesteacăn argintiu, Betula verrucosa MG=D1, 2 ml în apă, dimineaţa

Extract de mlădiţe de Măceş, Rosa canina MG=D1, 2 ml în apă, la prânz şi

Extract de muguri de Brad, Abies pectinata MG=D1, 2 ml în apă, seara, 2-3 luni.

  citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Gemoterapie
Vezi stiri din categoria: Gemoterapie
Vezi articole din categoria: Gemoterapie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.