Tratament cu gemoterapice in veruci

17 Septembrie 2009
 

Verucile sunt excrescenţe ale pielii, de culoare albă, gălbuie, maronie, roşietică sau negricioasă, care apar în diferite locuri pe corp, de-a lungul existenţei unui om. Multe dintre ele apar ca urmare a acţiunii locale a unor virusuri, dar sunt şi excrescenţe ce apar pe dismetabolism sau alte eliminări de toxine, la nivelul pielii. Sunt multe tratamente fitoterapice propuse (de la aplicaţiile locale de suc de rostopască, sau de căţel de usturoi pe veruca proaspăt apărută, până la diferite alte tehnici care au funcţionat în unul sau altul dintre cazuri).

Gemoterapia, considerată noua fitoterapie, propune o schemă pentru tratamentul verucilor, care foloseşte următoarele remedii:

Extract din mlădiţe de Viţă de vie, Vitis vinifera MG=D1, 2 ml în apă, dimineaţa

Extract din mlădiţe de Măceş, Rosa canina MG=D1, 2 ml în apă, la prânz şi

Extract din muguri de Smochin, Ficus carica MG=D1, 2 ml în apă, seara

zilnic, timp de 1-2 luni (funcţie de evoluţia verucilor). citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Gemoterapie
Vezi stiri din categoria: Gemoterapie
Vezi articole din categoria: Gemoterapie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.