Tratament homeopatic in tuse - partea a doua

18 Noiembrie 2009
 

Aşa cum începusem în prima parte, vă prezint câteva rubrici din Repertoriul Synthesis, referitoare la tuse. Prin intermediul acestora putem trece în revistă câteva remedii homeopatice importante în tratamentul tusei, care reprezintă principalul simptom de prezentare, în cazul infecţiilor respiratorii de sezon. Repertoriul Synthesis prezintă o sub-rubrică intitulată Cough (tuse), care se află după sub-rubrica Respiration (Respiraţie). În prima parte a rubricii sunt prezentate agravările orare.

Tusea agravată dimineaţa, între orele 6 şi 9 dimineaţa poate fi tratată cu multe remedii; de gradul 3, adică foarte des întâlnite sunt Arsenicum album, Calcarea carbonica, China, Euphrasia, Kali arsenicosum, Kali bichromicum, Kali carbonicum, Moschus, Nux vomica, Phosphorus, Pulsatilla, Rumex, Squilla şi Sulphur.

Am observat în această rubrică prezenţa aproape a tuturor sărurilor a Kali (de potasiu), în tratamentul tusei.

Toate sărurile de Kali (potasiu) sunt indicate pentru situaţii în care apar secreţii abundente, hipersecreţii, fiecare sare de Kali având „culoarea” ei.

  citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Homeopatie
Vezi stiri din categoria: Homeopatie
Vezi articole din categoria: Homeopatie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.