Tratament natural in vitiligo

25 August 2009
 

Vitiligo este o afecţiune cutanată caracterizată prin apariţia unor zone de depigmentare în variate locuri, apărută de cele mai multe ori în context emoţional, în urma unor şocuri, stresuri sau probleme emoţionale puternice. Vitiligo este considerat de mulţi o boală auto-imună, pentru că de cele mai multe ori apare o distrugere a melanocitelor, celulele care asigură pigmentaţia obşinuită a pielii datorită unor anticorpi împotriva acestor celule, produşi de propriul organism.

Vitiligo este una dintre afecţiunile cel mai greu de tratat, indiferent de tratamentul utilizat. Cele mai bune rezultate pe care le-am văzut sunt cele obţinute cu remediul homeopatic de constituţie sau de situaţie pentru pacientul respectiv. Acest remediu se identifică în urma unei consultaţii homeopate laborioase, ce poate fi realizată în una sau mai multe şedinţe.

Există însă şi două poduse care s-au dovedit eficiente pentru grăbirea repigmentării în vitiligo, ce pot fi administrate în paralel cu remediul de constituţie.

  citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Gemoterapie
Vezi stiri din categoria: Gemoterapie
Vezi articole din categoria: Gemoterapie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.