Tratamentul cu gemoterapice in tuse

04 Noiembrie 2009
 

Extractele glicero-alcoolice din ţesuturi tinere de plante se pot dovedi foarte utile ca adjuvante în tratamentul rino-faringitelor acute, în special a celor însoţite de tuse, ca simptom principal. La persoane relativ puternice şi cu imunitate bună, tratamentul gemoterapic este uneori suficient pentru a ajuta organismul să-şi revină rapid la starea de sănătate, după un episod de viroză respiratorie. Câteva preparate sunt mai utile şi specifice pentru tratamentul tusei.

Cele mai bune preparate, folosite simplu sau în combinaţie sunt următoarele:

Extractul din muguri de Mesteacăn argintiu, Betula verrucosa MG=D1 este un remediu important indicat la debutul catarelor mucoaselor rino-faringiene şi bronşice. Este indicat în tuse cu secreţii, uşoară spre medie, însoţită de cele mai multe ori de obstrucţie nazală şi secreţii nazale

Extractul din muguri de Carpen, Carpinus betulus MG=D1 este un preparat cu acţiune anti-inflamatorie importantă la nivelul mucoaselor respiratorii. Este indicat în rinofaringite recidivante (alături de muguri de Mesteacăn), în sindroame rino-sinusale-bronhice, însoţite de tuse şi obstrucţie nazală importantă (alături de Extractul din muguri de Coacăz, Ribes nigrum MG=D1 şi Extractul din muguri de Arin negru, Alnus glutinosa MG=D1). citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Gemoterapie
Vezi stiri din categoria: Gemoterapie
Vezi articole din categoria: Gemoterapie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.