Tratamentul cu gemoterapie in mononucleoza infectioasa

19 Noiembrie 2009
 

Recent am primit solicitarea de o colegă să o ajut cu o schemă de tratament gemoterapic pentru un pacient tânăr cu o formă deosebit de severă de mononucleoză. Starea generală a pacientului era atât de slăbită, încât nu avea puterea de a răspunde la întrebări pentru a putea realiza un interviu homeopat şi a prescrie un tratament corespunzător. De aceea, colega mea s-a decis să-i administreze remedii gemoterapice, care să sprijine starea generală a organismului, imunitatea şi să aibă un efect drenor asupra ganglionilor limfatici, sediul de acţiune al mononucleozei.

Studiind compendiul lui Pitera, care oferă mai multe soluţii pentru tratamentul acestei afecţiuni, am stabilit împreună o strategie de tratament pentru pacient, în care au fost incluse următoarele preparate:

Extractul din muguri de Nuc- Juglans regia MG=D1, pentru acţiunea lui anti-inflamatorie şi cicatrizantă şi tropismul lui limfatic determinant. Pentru ehilibrarea hiper-gama-globulinemiei şi pentru acţiunea anti-inflamatorie şi anti-supurativă. Pentru acţiunea lui tonică asupra stării generale fizice şi mai ales emoţionale (este util pentru scos un subiect dintr-o stare de văicăreală şi indolenţă). citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Gemoterapie
Vezi stiri din categoria: Gemoterapie
Vezi articole din categoria: Gemoterapie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.