Tratamentul homeopatic al afectiunilor dentare

08 Iulie 2009
 

Igiena bucală este un subiect important al menţinerii sănătăţii unei persoane. Dinţii sănătoşi asigură o alimentaţie de calitate (muşcarea şi masticarea se produc corespunzător şi digestia bucală uşurează mult digestia generală a alimentelor), iar dinţii frumoşi dezvăluiţi de un zâmbet larg radiază stare de bine şi lumină în jur. Specialiştii în medicină psiho-somatică spun că dinţii sănătoşi şi o muşcătură fermă indică abilitatea unei persoane de a lua decizii ferme şi de a nu şovăi prea mult. Orice călcătură strâmbă a dinţilor, sau prezenţa de carii, abcese sau lipsuri dentare indică indecizia, nesiguranţa şi adesea şovăiala unei persoane.

V-am prezentat argumentele de mai sus pentru a înţelege cât de important poate fi acest mic detaliu al anatomiei umane: dentiţia.

Prevenţia apariţiei cariilor dentare se poate face la copii prin tratamentul homeopatic adaptat şi individualizat fiecărui copil. Cel mai frecvent în acest tratament se utilizează sărurile de calciu, remediile tip Calcarea, adică Calcarea carbonica, Calcarea phosphorica sau Calcarea fluorica, mai frecvent.citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Homeopatie
Vezi stiri din categoria: Homeopatie
Vezi articole din categoria: Homeopatie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.