Tratamentul homeopatic in candidoza

30 Iunie 2009
 

Candidoza este o afecţiune provocată de un fung (o ciupercă), care se găseşte într-o mică cantitate în tubul digestiv uman, fiind un participant (printre mulţi alţii) în procesul de digestie umană. Multiplicarea acestei ciuperci se produce în situaţia în care supravieţuirea ei este ameninţată. Atunci ea eliberează în cantitate mare spori, din care ies alte ciuperci şi astfel invadează suprafeţe întinse ale mucoaselor. Tratamentele cu antibiotice, indiferent de motivul pentru care sunt indicate, reprezintă cauza nr. 1 a candidozelor digestive, locale sau sistemice.

Oboseala, suprasolicitarea, fumatul şi consumul de alcool sunt alţi factori favorizanţi în apariţia candidozelor, întrucât ciuperca preferă mediul acid al organismului omenesc, pe care îl creează aceste obiceiuri sau circumstanţe.

În tratamentul unei candidoze, indiferent de localizarea acesteia, este esenţială re-echilibrarea dietei şi a stilului de viaţă. O alimentaţie mai blândă, lipsită de acidifiante şi substanţe chimice de sinteză, precum şi mai multă odihnă şi relaxare – sunt esenţiale în reuşita tratamentului.citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Homeopatie
Vezi stiri din categoria: Homeopatie
Vezi articole din categoria: Homeopatie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.