Tratamentul homeopatic in tuse - partea a 4-a

25 Noiembrie 2009
 

Ultimul articol din seria „despre tuse” îşi propune, ca şi cele anterioare, să studieze rubrici din Repertoriul homeopatic, în care se arată cum remedii mai puţin cunoscute pot fi folosite cu succes în tratamentul afecţiunilor respiratorii însoţite de tuse. Studierea Repertoriului homeopat este o etapă obligatorie în evoluţia unui practician homeopat. Chiar dacă este o muncă migăloasă şi uneori plictisitoare, chiar dacă necesită dedicaţie şi răbdare, acest studiu va fi răsplătit de rezultatele obţinute în clinică.

Rubrici interesante sunt cele în care simptomul „tuse” apare concomitent cu alte suferinţe fizice:

Cough accompanied by….other complaints (tuse însoţită de alte probleme)

Tuse însoţită de gust metalic (Cough accompanied by coppery taste – se regăseşte în repertoriul la o altă rubrică, şi anume Mouth, taste, coppery, cough, aggrave during) şi are un singur remediu trecut – Bromium.

Tusea de Bromium este o tuse răguşită, laringiană, cu spasm şi constricţie la nivelul laringelui. Pacientul prezintă o senzaţie de rece în timp ce respiră. Tusea este uscată, sufocantă, agravată când înghite, la praf sau fum şi dacă se încălzeşte (într-o cameră închisă, neaerisită). De cele mai multe ori, persoana are ganglioni latero-cervicali induraţi, măriţi de volum, uneori dureroşi.

  citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Homeopatie
Vezi stiri din categoria: Homeopatie
Vezi articole din categoria: Homeopatie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.