Tratamentul infertilitatii masculine cu gemoterapie

30 Decembrie 2009
 

Multe cupluri se prezintă la cabinet cu probleme legate de infertilitate. Clinic ambii parteneri sunt sănătoşi, tineri, puternici dar nu reuşesc să aibă copii. La investigaţiile paraclinice efectuate se descoperă de multe ori o spermogramă problematică, fie un număr prea mic de spermatozoizi, fie spermatozoizi anormali sau cu mobilitate redusă. În orice caz, cu modificări suficient de important cât să justifice infertilitatea cuplului. Primele măsuri pe care le iau în aceste situaţii sunt să îndepărtez toate câmpurile electromagnetice importante (mobile, lap-top-uri etc) din apropierea organelor genitale masculine. Expunerea îndelungată la radiaţii electromagnetice poate duce la o modificare a calităţii spermogramei, deşi nu sunt studii sau dovezi clinice suficient de clare pentru a indica acest lucru.

Apoi, discutăm cu bărbatul despre stresul zilnic şi efectul lui asupra stării generale a organismului. Dacă există o stare de oboseală fizică zilnică, atunci înseamnă că rezervele energetice hepatice sunt deja epuizate şi ficatul face deja eforturi pentru compensarea stresului zilnic. De aceea, un regim de cruţare hepatică, o dietă hepatică uşoară alături de alte remedii pentru tonifierea ficatului sunt importante pentru refacerea forţei vitale a bărbatului. citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Gemoterapie
Vezi stiri din categoria: Gemoterapie
Vezi articole din categoria: Gemoterapie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.