Trei sfaturi pentru o partida de sex mai romantica

10 Ianuarie 2011
 

Sexul e incintant la început, dar pe măsură ce timpul trece, pentru multe cupluri partidele de amor devin plictisitoare, mecanice. Nu se mai întâmplă nimic interesant, apetisant, sexy, romantic. Pentru a scăpa de plictiseală, de rutină şi pentru a readuce romantismul în relaţie, vezi mai jos câteva sfaturi.

1. Femeia preia comanda

Nu mai aştepta ca partenerul de viaţă să iniţieze mereu partidele de amor. Fii agresivă şi sexy, cucereşte-l din nou. Vă veţi simţi foarte bine amândoi. Tu vei avea senzaţia că eşti puternică, atrăgătoare şi că eşti în stare să faci orice, iar el se va simţi flatat şi apreciat. Cu toate că pare un gest mai degrabă brusc şi agresiv, această abordare ascunde un romantism care o să vă apropie.

2. Tacâm complet

Dacă crezi că o să vorbim despre preludiu, te-ai înşelat. Ei bine, un tacâm complet, plin de romantism şi toate plăcerile senzuale cuprinde un duş înaine de a face sex, la care participaţi amândoi şi vă giugiuliţi şi vă săpuniţi bine. De abia apoi treceţi la acţiune, urmând ca la sfârşit să ajungeţi, din nou, amândoi la duş. Ulterior, daţi drumul la un film şi staţi cuibăriţi în aşternut. citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Sex
Vezi stiri din categoria: Sex
Vezi articole din categoria: Sex
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.