Truc pentru a face mai multa miscare

18 Martie 2012
 

Dacă-ţi răcoreşti palmele cu o sticlă de apă rece în timp ce faci sport, vei avea o rezistenţă mai bună şi te vei „ţine“ mai uşor de programul de exerciţii.

La această concluzie au ajuns specialiştii de la Universitatea Stanford din California, în urma unui studiu realizat pe femei care sufereau de obezitate. „Femeile obeze se plâng adesea de faptul că transpiră şi obosesc atunci când fac sport sub straturi de haine. Dacă îşi pot reduce temperatura corpului, nu vor mai simţi un disconfort la fel de mare şi vor putea face mai multă mişcare“, a spus Stacy T. Sims, specialist în nutriţie şi în fiziologia mişcării şi coordonatorul studiului realizat la Stanford.

Creşte rezistenţa şi ajută la pierderea de kilograme

Studiul a urmărit 24 de femei cu vârste între 30 şi 45 de ani, timp de 12 săptămâni. Jumătate dintre ele au făcut sport ţinând mâinile într-un dispozitiv conţinând apă la 60,8 grade Fehrenheit (16 grade Celsius), iar cealată jumătate - la temperatura de 98,6 grade Fahrenheit (37 grade Celsius). Ambele grupuri au făcut aceleaşi exerciţii şi nu au ştiut de diferenţa de temperatură. Femeile din primul grup au avut timpi maI buni la exerciţiile de rezistenţă şi au prezentat valori mai mici ale tensiunii arteriale la finalul exerciţiilor.  citeste mai mult...

Sursa Adevarul

 
Clasificare stire: Fitness si sport
Vezi stiri din categoria: Fitness si sport
Vezi articole din categoria: Fitness si sport
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.