Tulburarile de crestere - tratament homeopatic

24 Septembrie 2009
 

Principalul remediu homeopatic cu tropism asupra oaselor, structurilor peri-osoase, a sistemului limfatic şi a mucoaselor este Calcarea phosphorica , sau fosfatului de calciu. Acesta este primul remediu al fracturilor şi tulburărilor de creştere la copiii de constituţie fosforică, adică subţiri, longilini, delicaţi, predispuşi infecţiilor respiratorii superioare frecvente. Dar această sare de calciu, Calcarea phosphorica poate interveni curativ oriunde există ţesut osos, articulaţii şi suturi osoase (este remediu unic pentru dureri care survin pe suturi osoase, de exemplu dureri ale simfizei pubiene la femei sau dureri ale articulaţiilor sacro-iliace, atât la copii, cât şi la adulţi).

Există o explicaţie biochimică pentru care această sare de calciu, Calcarea phoshorica, în diluţii mici, este mai des recomandată decât celelalte forme de calcarea şi anume, faptul că forma în care calciul se depune în tratam fibroasă a osului este predominant hidroxiapatitul, adică un fosfat de calciu. citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Homeopatie
Vezi stiri din categoria: Homeopatie
Vezi articole din categoria: Homeopatie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.