Uite ce complexe au barbatii in pat!

02 Martie 2011
 

Sexul poate declanşa multe complexe oricărui bărbat: nu este suficient de dotat, are prea repede orgasm, nu se pricepe să facă sex oral... şi lista continuă.

Dacă aceste motive de îngrijorare pot fi uşor rezolvate cu anumite tehnici sexuale, există unele complexe care nu au o cauză clară şi o rezolvare evidentă. Ele sunt ceva mai complicate şi, din acest motiv, mai periculoase pentru viaţa de cuplu.

Iată trei exemple de complexe sexuale ale bărbaţilor care dăunează grav relaţiei şi cum pot fi ele înlăturate!


Nu reuşeşte să te aducă la orgasm

Chiar dacă nu va trage imediat concluzia că este un amant nepriceput, sigur va fi indignat că nu te poate aduce la orgasm. Mai ales dacă situaţia se repetă, va fi tot mai înverşunat să te aducă la orgasm. Astfel, presiunea nu va fi doar de partea lui, ci şi de partea ta. Dacă orgasmul devine scopul partidelor voastre de sex, se poate ajunge la următoarea situaţie: el nu se va mai simţi suficient de bărbat şi, vrând să lupte cu acest gând, va da vina pe tine că nu atunci orgasmul. Vei ajunge să te complexezi şi tu şi veţi pasa vina unul la celălalt.

Dacă ai observat că are acest complex, încearcă să-l asiguri că te simţi bine cu el. Ia iniţiativa în pat, arată-i ce anume îţi face plăcere şi explică-i faptul că femeile ating mai greu decât bărbaţii orgasmul.

Nu ai chef de sex, deci nu ai chef de el

Un alt complex comun în rândul bărbaţilor apare atunci când femeia nu mai este aşa de dornică de sex. Dacă se lovesc de refuzuri repetate, puţini se vor gândi că poate partenera trece printr-o perioadă stresantă, care îi afectează şi libidoul. Marea majoritate va considera că partenera s-a plictisit şi nu mai simte atracţia de la început. Din păcate, în acest prag critic mulţi bărbaţi caută cu orice preţ confirmări şi uneori acceptă să le primească şi de la alte femei... citeste mai mult...

Sursa Libertatea

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.