Un barbat din patru mimeaza orgasmul. Rezultatul unui studiu care darama un mit

22 Februarie 2011
 

Femeile nu sunt singurele care mimează plăcerea în pat, informează site-ul livescience.com. Potrivit oamenilor de ştiinţă de la Universitatea din Kansas, 25 la sută dintre bărbaţi mimează orgasmul. Aceeaşi cercetare mai arată că numărul femeilor care îşi mint partenerul în privinţa atingerii punctului culminant este în creştere. Dacă studiile anterioare arătau că o femeie din trei mima orgasmul, noua cercetare a americanilor arată că 50 la sută dintre acestea mint că au orgasm. Rezultatele sondajului mai arată că 86 la sută dintre bărbaţi şi 82 la sută din femei s-au prefăcut că au fost satisfăcuţi la prima întâlnire sexuală.

Pentru a ajunge la această concluzie, specialiştii au intervievat 180 de bărbaţi şi 101 femei cu privire la viaţa lor sexuală. Atât bărbaţii cât şi femeile şi-au motivat minciunile din viaţa sexuală din dorinţa de a nu-şi dezamăgi partenerul în ceea ce priveşte capacităţile lui sexuale.


Stresul - principalul vinovat

Sexologul Jeni Chiriac, membru al Asociaţiei pentru Medicina Sexualităţii din România, confirmă datele studiului. "Bărbaţii pot mima la fel de bine ca şi femeile orgasmul, iar partenera nici măcar nu va bănui. Femeile au impresia că ejacularea este strâns legată de atingerea punctului culminant. Acest fapt este doar un mit. Există cazuri în care orgasmul şi ejacularea nu apar în acelaşi timp", declară specialistul Chiriac. citeste mai mult...

Sursa Gandul

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.