Un medic roman duce lupta pentru intinerire la un alt nivel!

19 Martie 2014
 

Te-ai gândit vreodată că îmbătrânirea pielii poate fi stopată?! Un medic român tocmai a reușit această performanță printr-o invenție omologată la nivel european. Doctorul Bogdan Vlădilă a uimit lumea cu un nou dispozitiv medical care emite unde electromagnetice pe o frecvență regeneratoare. Aparatul se numește Electronic Doctor și, dată fiind ușurința cu care poate trata ridurile, vergeturile, cearcănele și calviția, poate schimba pentru totdeauna raportul de forțe pe piața cosmeticelor.


Totul a început în urmă cu câțiva ani, când dr. Bogdan Vlădilă (medic specialist în stomatologie) a coordonat o amplă cercetare, în România și Franța, asupra metodelor de vindecare a parodontopatiei (boală a țesuturilor din jurul dinților, cunoscută popular ca “parodontoză”). În urma acestei cercetări, a descoperit că țesuturile răspund în mod pozitiv la anumiți stimuli electromagnetici de frecventă controlată, procesul de proliferare a celulelor progenitoare (similare celulelor stem) intensificându-se atunci când stimularea este prezentă. Cercetarea a avut ca finalitate un brevet de invenție și un aparat medical nou, cu marcaj CE și aprobat de Ministerul Sănătății.


Dată fiind asemănarea proceselor celulare din gingie si piele, cercetarea a continuat alături de o echipă de reputați medici dermatologi, descoperindu-se că efectul acestui câmp electromagnetic asupra pielii este tot unul regenerator. Astfel, dispozitivului domnului Vlădilă a ajuns să fie folosit în clinici de cosmetică și estetică din toată lumea. Tratamentul este folosit atât în clinicile din România, Franța, Italia și Spania, cât și de parteneri din toată lumea.


Ridurile și vergeturile reprezintă un motiv de îngrijorare pentru tot mai multe femei, iar cele mai multe dintre ele încearcă să le elimine sau să le încetinească evoluția folosind diverse tipuri de creme. Din păcate, cremele acționează doar la suprafața pielii, în stratul superficial numit epidermă. Diferența pe care o aduce Electronic Doctor este că, prin undele electromagnetice pe care le emite, efectele sale regeneratoare pătrund în profunzimea pielii și anume în dermă, stratul în care se găsesc leziunile responsabile atât de riduri cât și de vergeturi.


Majoritatea soluțiilor de îndepărtare a ridurilor și vergeturilor, fie că vorbim de creme sau de intervenții chirurgicale, încearcă doar o rezolvare temporară, nu se adresează cauzelor acestora. Ridurile si vergeturile apar datorită diferenței mari dintre rata de distrucție și rata de proliferare a celulelor din stratul profund al pielii. Electronic Doctor permite accelerarea într-un mod non-invaziv a procesului natural de regenerare a celulelor din dermă. Celulele care apar în urma acestui tip de terapie electromagnetică vor sintetiza colagen și elastină, substanțe proteice esențiale în menținerea fermității si elasticității pielii.


Un avantaj important al acestui tip de terapie este că nu implică folosirea nici unei substanțe străine organismului. Astfel se evită declanșarea reacției imune care apare după majoritatea tratamentelor pentru riduri și vergeturi. Electronic Doctor generează celule care secretă în mod natural colagen și elastină. Chiar dacă volumul acestora va fi mult mai mare decât cel normal nu va apărea reacția imună deoarece ele au fost secretate încet, într-un ritm natural de către propriile celule, care sunt în număr mai mare. Toate celelalte metode introduc un volum mare de substanțe (colagen, etc) ceea ce declanșează reacția imună. Așa se produce apariția macrofagelor care vor mânca neselectiv atât celulele introduse prin injectare, dar și celulele naturale din jur. Astfel după injectări repetate se constată în majoritatea cazurilor dispariția celulelor naturale în zonele vizate. În plus, pielea va sta bombată doar dacă se vor reface reinjectări de substanțe. Când se renunță la aceste injectări are loc un colaps masiv cu dificultăți de reparare deoarece nu mai există deloc celule pentru proliferare (acestea au fost mâncate de macrofage). Lipsa declanșării acestei reacții face ca Electronic Doctor să poată fi folosit atât pentru tratarea ridurilor și vergeturilor și pentru menținerea rezultatelor obținute cât și în scop preventiv.


Acest aparat este folosit și pentru a accelera regenerarea părului, atât la femei cât și la bărbați. Unde electromagnetice ale dispozitivului au efect benefic asupra celulelor care susțin creșterea părului și reglează activitatea glandelor sebacee. Stoparea căderii excesive se obține după numai câteva ședințe. Totuși, pentru creșterea părului în zonele în care calviția este deja instalată este nevoie de 20-30 de ședințe, rezultatele fiind vizibile după 2 luni.


  citeste mai mult...

Sursa doctorulzilei.ro

 
Clasificare stire: Frumusete
Vezi stiri din categoria: Frumusete
Vezi articole din categoria: Frumusete
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.