Un nou medicament original pentru hipertensiune

19 Aprilie 2012
 

Prima combinatie cu doza fixa de olmesartan medoxomil si amlodipina besilat de pe piata locala a fost lansata in Romania. Medicamentul Sevikar este disponibil in trei concentratii: 5/20mg (amlodipina besilat 5mg, olmesartan medoxomil 20 mg), 5/40mg (amlodipina besilat 5 mg, olmesartan medoxomil 40 mg) si 10/40 mg (amlodipina besilat 10 mg, olmesartan medoxomil 40 mg).

Aceasta formula de tratament este bine tolerata si este asociata cu o incidenta mai mica a efectelor secundare, cum ar fi de exemplu edemul, comparativ cu terapia ce utilizeaza doze mari de amlodipina (10 mg). Specialistii recomanda administrarea noului medicament o singura data pe zi.

Se preconizeaza ca produsul va fi inclus pe listele nationale de medicamente compensate de care beneficiaza pacientii, ceea ce inseamna ca va putea fi cumparat la un pret accesibil. Medicamentul este indicat pentru tratamentul pacientilor hipertensivi insuficient controlati prin monoterapie. Combinatia cu doza fixa de olmesartan medoxomil si amlodipina besilat determina scaderea semnificativa a tensiunii arteriale in conditii de siguranta, prin actiunile complementare ale celor doua substante active.  citeste mai mult...

Sursa Pagina medicala

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.