Un nou studiu plaseaza apogeul vietii sexuale la 28 de ani la femei si 33 de ani la barbati

28 Mai 2012
 

Femeile ating apogeul vieţii sexuale la vârsta de 28 de ani, iar bărbaţii la vârsta de 33 de ani, se arată într-un studiu online, realizat de un producător de accesorii pentru sex şi citat de Daily Mail.

Rezultatele acestei cercetări contrazic cele evidenţiate de studiile anterioare, care plasau apogeul vieţii sexuale masculine la 18, iar pe cel al femeii la 30 de ani.

Paradoxal, potrivit aceluiaşi studiu, atât bărbaţii cât şi femeile sunt mai activi din punct de vedere sexual mai devreme de a atinge acest apogeu. Astfel, femeile fac mai mult sex până la 25 de ani decât după această vârstă, iar bărbaţii sunt mai activi până la 29 de ani.

În urma studiului realizat pe 1.281 de persoane a mai ieşit la iveală şi că majoritatea bărbaţilor îşi pierd virginitatea la 18 ani, în timp ce femeile o pierd cu un an mai devreme, la 17 ani.

"La fel ca orice altă activitate, şi sexul devine mai plăcut pe măsură ce prinzi experienţă. Aşadar, este logic ca un bărbat să se bucure mai mult de sex la 33 de ani decât la 18 ani, când nu-şi pot controla orgasmul şi nu cunosc cum funcţionează sexualitatea feminină", a explicat Tracey Cox, terapeut pe probleme de sex şi relaţii.  citeste mai mult...

Sursa Gandul

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.