Un produs de ultima generatie pentru testare antidoping la Jocurile Olimpice

24 Iulie 2012
 

Divizia medicala General Electric, sponsorul global al Comitetului International Olimpic, a lansat pe piata un produs de ultima generatie, care se pare ca va juca un rol cheie in lupta impotriva dopajului la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 din aceasta vara.

Testul EPO va fi unul dintre numeroasele teste realizate pe durata Jocurilor la noul Centru Stiintific Anti-Doping din Harlow, Essex - cel mai avansat laborator de testare a substantelor din istoria Jocurilor Olimpice.

GlaxoSmithKline (GSK) este Furnizorul Oficial al Serviciilor de Laborator pentru Jocurile Olimpice si Paralimpice Londra 2012 si va asigura unitati si echipamente care sa permita analistilor experti ai colegiului King's College din Londra sa opereze independent un laborator acreditat de Agentia Mondiala Anti-Doping (World Anti-Doping Agency - WADA) pe durata Jocurilor Londra 2012.

Liderul echipei de oameni de stiinta din noul laborator este prof. David Cowan, Director al Centrului de Control al Medicamentelor din cadrul colegiului King's College din Londra.

Christiaan Bartlett, analist expert care colaboreaza cu profesorul Cowan, a precizat: 'De regula, testam aproximativ 7.000 de probe pe an, dar in timpul Jocurilor Olimpice vom testa 5.000 de probe in doar 17 zile si aproximativ 1.250 de probe pe durata Jocurilor Paralimpice. Datorita progreselor inregistrate in domeniul imagisticii digitale in ultimii 10 ani, LAS4000 este capabil sa capteze imagini de inalta calitate cu o mare sensibilitate si timp redus de expunere.   citeste mai mult...

Sursa Informatia medicala

 
Clasificare stire: Medicamente si tratamente
Vezi stiri din categoria: Medicamente si tratamente
Vezi articole din categoria: Medicamente si tratamente
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.