Viitoarele mamici nu vor mai plati consultatiile medicale legate de evolutia sarcinii

24 Iulie 2012
 

Viitoarele mamici au motive de bucurie, deoarece, conform unui act normative publicat in Monitorul Oficial, acestea nu vor mai fi nevoite sa plateasca serviciile medicale legate de evolutia sarcinii. Acelasi document stabileste ca femeile insarcinate care nu au niciun venit vor fi scutite de la coplata pentru toate serviciile medicale.

Legea nr. 138/2012 privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 103/2011 pentru reglementarea unor masuri in domeniul sanatatii a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 496, din 19 iulie 2012. Potrivit actului normativ, din categoria persoanelor scutite de la coplata vor face parte de acum incolo si femeile insarcinate si lauzele. Mai exact, aceste femei nu vor mai plati serviciile medicale legate de evolutia sarcinii. De asemenea, documentul mai stabileste ca femeile insarcinate sau lauzele care nu au niciun venit sau au venituri sub salariul de baza minimum pe tara, vor fi scutite de la coplata pentru toate serviciile medicale.  citeste mai mult...

Sursa Informatia medicala

 
Clasificare stire: Sarcina
Vezi stiri din categoria: Sarcina
Vezi articole din categoria: Sarcina
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.